MYSTYK 

 Welkom in onze wereld 

Het mooiste is onze glimlach. Glimlach van onze hart. Glimlach van moedernatuur. Glimlach van onze ziel.

Mijn schilderijen op T-Shirt bedrukt dat is Fashion met een glimlach.

Lachen is gezond en misschien is de glimlach nog wel het meest gezond. Iemand die veel glimlacht heeft een gelukkige uitstraling. De glimlach is de beste manier om aan iemand duidelijk te maken wat je van hem vindt. Door naar iemand te glimlachen geef je de boodschap: "Ik mag je en ik vind het prettig om naar je te kijken!" Mensen die makkelijk glimlachen worden door anderen vaak vriendelijk gevonden.


Geboren 1958 te Zeeland
Als autodidact ben ik sinds 1980 creatief met het maken van mijn schilderijen. Het gevoel zet ik neer op het doek en laat leiden door mijn handen en breng het dan tot leven. In elk schilderij zit een nieuwe uitdaging. Ik hou van experimenteren. Hierdoor maakt het dat het elke keer wonderlijk verassend, wat er ontstaan is. Al mijn schilderijen zijn met Aquarelverf geschilderd. 

Mijn liefde voor het schilderen gaat zo ver dat ik hiervoor een opleiding als Kunstzinnig dynamisch coach /counselor ben gaan volgen. Deze is nu afgerond en hiermee wil ik een ander helpen het plezier te ontwikkelen die ontstaat door het spontaan intuïtief schilderen.
Dit is omdat ik deze tot ieders eigen verbeelding wil laten spreken.
Ik wens je veel plezier met het bekijken van de kunst en tekst T Shirts. 

Ik wens je ook veel plezier met het bekijken van mijn schilderijen.

 www.silvialevenskunstenares.exto.nl


In samenwerking met Jos Loock 

Mijn arbeidsverleden van 40 jaar staat voor mij als een gedegen organisatie waarmee ik in het verleden in klant versus opdrachtgever prettig en professioneel heb mogen samenwerken. De mensen als medewerkers tot talenten kon maken tot wat ze nu zijn.  In Mystyk deel ik graag mijn kennis in de samenwerking.  Kernwoorden: onbuigzaam, ambitieus, assertief.  Eén van de sterkst aanwezige dimensies bij mij is Extraversie.  Extraversie kenmerkt zich door de mate waarin ik behoefte heb aan sociaal contact en over de manier waarop iemand contact met mij heeft.  Ik ben dan iemand met innovatieve ideeën en oplossingen en open staat voor allerlei ervaringen.  Commercieel manager binnen Mystyk is mijn passie. 

 Jos Loock  

Mystyk Fashion met een glimlach